facebooklogo naaicentrum twitter naaicentrum pintrest naaicentrum

Guy's Naaicentrum

 • slide afbeelding Guys Naaicentrum

  Schrijf je in voor onze workshop en maak je eigen trui!

  Op woensdagavond 28 september en woensdagavond 5 oktober (18.30-22h) leer bij ons je eigen trui in elkaar leren zetten. Schrijf je nu in! De cursus kost (materiaal inclusief) 55 EUR voor de twee avonden.

  (Inschrijvingen zijn pas geldig na betaling van het cursusgeld.)

 • slide afbeelding Guys Naaicentrum

  Ontdek de nieuwe Janome HORIZON Memory Craft 9400 QCP!

  Ontdek vanaf nu bij ons de nieuwste HORIZON, de Memory Craft 9400 QCP. Deze ruime en krachtige naaimachine biedt enorm veel mogelijkheden, en is voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. Een echte topper!

 • slide afbeelding Guys Naaicentrum

  Geniet van uiterst aantrekkelijke aanbiedingen op de Janome HORIZON 8900 QCP!

  Geniet nog tot het einde van onze voorraad van uiterst aantrekkelijke aanbiedingen op de schitterende Janome HORIZON Memory Craft 8900 QCP!

 • slide afbeelding Guys Naaicentrum

  Klanten getuigen...

  "Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, en wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop."

  - Esmeralda B., Verrebroek

  Bekijk hier meer getuigenissen van onze klanten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Over ons

Guy's Naaicentrum: de winkel waar je echt alles vindt: naai-, borduur- en overlockmachines en tal van andere producten. Je vindt bij ons ook topkwaliteit breiwol, garen, een groot aanbod aan modieuze stoffen, patchworkstoffen, strijkapparatuur, knopen, borduurpakketten, en veel meer dan we hier kunnen vermelden...Guy's Naaicentrum: zoveel meer dan alleen naaimachines!


Adres

Roodkruisstraat 98
9220 Hamme
052/47.18.05
info@guysnaaicentrum.be


Openingsuren

Dinsdag-vrijdag: 9-12h & 13.30-18h.
Zaterdag: 9-12h & 13.30-17h.
Sluitingsdag: zondag & maandag.


Kalender

Bij Guy's Naaicentrum tellen er drie dingen: kwaliteit, een topservice naar de klant én 100 % klanttevredenheid.

Klanten getuigen:


"Vandaag heb ik mijn eerste echte les gehad bij Guy's Naaicentrum en ik heb weer wat bijgeleerd. Als de lessen niet gratis waren bij aankoop van je machine, zouden ze hun geld waard zijn."

- Nathalie V. (via Blogspot)

"Effe terzijde: Guy's Naaicentrum -> superdikke service!! Amaai, daar kan een ander toch niet direct tegenop. Ik kreeg zelfs een spoedcursus om al te starten met mijn nieuwe aanwinst en zaterdag mag ik al een les gaan volgen."

- Saskia V.B., Willebroek (via Blogspot)

"We zijn gisteren een Janome gaan kopen bij Guy's Naaicentrum in Hamme. Enorm veel uitleg en super mensen!"

- Debora V., Melsele (via Facebook)

"Guy's Naaicentrum, die geven zoveel uitleg dat je niet meer kan twijfelen. Supervriendelijk."

- Anoniem (via Facebook)

"Bedankt Guy, Chris en Joris voor de goede en vriendelijke bediening…Mijn naaischool is weer een grote meerwaarde nu. Al meer dan 16 jaar een tevreden klant…"

- Sandra V., Brasschaat (via Facebook)

"Bij winkel X in plaats Y kreeg ik wat uitleg, maar ik had vooral het gevoel dat ze mij iets duur wilden verkopen.

Mijn zoektocht bracht me uiteindelijk bij Guy's Naaicentrum in Hamme. Ik stond versteld... Wat een sfeer, wat een winkel... (...)

Guy luisterde naar mijn wensen. Een lieve dame gaf mij bij verschillende machines uitleg met demonstratie. Al bij de eerste was ik stom verbaasd. Ik dacht deze wordt het! (...) En dat was liefde op het eerste gezicht!
"

- Lieselot D.S., Gent (via Blogspot)

"Juist terug van Guy's Naaicentrum, mijn Lewenstein gaan halen. Een mooi toestel, maar wat belangrijker is: een winkel met een ZEER GOEDE service en een zeer degelijke uitleg. Daar ga ik nog heen voor mijn naaispulletjes en machines. Bedankt aan het voltallige personeel, ik heb een zeer voldaan gevoel wat betreft mijn aankoop."

- Esmeralda B., Verrebroek (via Facebook)

"Ben super tevreden van mijn Bernina die ik onlangs bij jullie kocht! Heb intussen ook al een collegaatje naar jullie gestuurd die de Janome kocht. Mond-aan-mondreclame: de beste die er is!"

- Véronique G., Sint-Niklaas (via Facebook)

"Wauw! Was ik even onder de indruk van Guy's Naaicentrum...Goede uitleg gekregen over de overlock...Super goede service...En zoveel hebbedingen in de winkel. Mij zien ze alvast terug!"

- Els R., Asse (via Facebook)

 

Over welke categoerieën wilt u informatie ontvangen?

Neem er minstens één.


Breien / haken

Naaien

Borduren

Quilten

Handwerk


×